Blackjack spelen online zeer goed mogelijk!

Eindelijk is het dan zover je hebt zin in blackjack en nu ben je dan eindelijk in de mogelijkheid. Blackjack spelen online is meer dan de moeite waard en daarom is het goed dat je nu gaat lezen wat jij als speler allemaal kunt verwachten. De speler die als eerste mag beginnen is de speler die het meest links van de dealer zit. Als jij aan de beurt bent, dan zal de dealer zeggen hoeveel punten je twee kaarten samen waard zijn. Als je een aas hebt en een zes dan zal de dealer zeggen zeven of zeventien. Als je online speelt, dan zie je vanzelf het aantal punten staan naast de kaarten en dan wordt het niet hardop uitgesproken. Als je weet welke kaarten je hebt, dan zijn er een paar opties waar je voor kunt gaan.

Om te beginnen kun je passen, dan krijg je dus gene kaarten meer, je houdt deze twee kaarten bij je. Een andere keuze die je hebt is hit. Dan krijg je er van de dealer een kaart bij en dan noemen ze dat ook wel kaart kopen. Je mag kiezen of je nog een kaart wil of dat je gaat passen. Daarbij kun je zoveel kaarten kopen als je maar wil, dus je gaat of passen en dan stopt het of je totaal aantal punten komt boven de 21 en dan ben je af. Als dat zo is dan ben je je inzet ook kwijt en heb je verloren. Een andere optie is nog dat je kiest voor dubbel. Daarbij kun je je inzet verdubbelen en dan krijg je nog een kaart. Na deze kaart stopt het wel. Je moet er wel goed op letten wat de waarde is en of het zin heeft er nog eentje te pakken.

Twee dezelfde kaarten

Het kan bij blackjack zijn dat je twee dezelfde kaarten krijgt. Dit kan twee keer een tien zijn of twee keer een zeven bijvoorbeeld. Je kunt twee tienen houden en dan passen, maar het kan ook zijn dat je door wil spelen en dan haal je de twee tienen uit elkaar en dan splits je deze. Je speelt nu met twee handen verder en dan plaats je er dus nog een keer de inzet bij die je net al hebt geplaatst. Je krijgt dan nog twee kaarten en iedere hand krijgt er eentje. Je kunt dan per hand aangeven wat je wil. Passen of nog een kaart? Het is spannend want het kan zo alle kanten op gaan dus durf soms ook een risico te nemen en geniet van het spel. Iedere ronde is weer spannend en je bent echt afhankelijk van de kaarten die je krijgt, maar het is wel volop genieten van alle ronden.

Speelronde van de bank

Op het moment dat alle spelers aan de beurt zijn geweest is de bank aan de beurt. De bank zal eerst de tweede kaart openen en als de twee kaarten samen 16 punten of minder waard zijn dan moet de bank er nog een kaart bij pakken. Dit gaat door tot hij 17 of meer punten heeft. Bij de 17 punten zal een bank altijd de keuze maken om te passen. Als de bank een zes heeft en een aas, zal de bank ook stoppen omdat zij de aas altijd als een elf zal zien. De regels van de bank liggen altijd vast. Houd goed in de gaten wat de bank gaat doen en probeer in te schatten welke kaarten de bank heeft.

Online Blackjack © 2014