Blackjack tips om mee te spelen

Als je graag een spelletje blackjack online speelt is het goed om te weten wat er allemaal mogelijk is. We kunnen je daarom een paar tips geven, zodat je het spel nog sneller onder de knie krijgt. Wil je ook graag geld verdienen met het spel of ga je puur voor je plezier spelen? Met deze tips wordt het spel in ieder geval een stuk leuker. Blackjack spelen online is een leuke bezigheid en steeds meer mensen maken hier dan ook graag gebruik van. Zorg ervoor dat jij met deze tips aan de slag gaat en geniet van de mogelijkheden. Door af en toe wat anders te proberen, zorg je zelf voor meer variatie tijdens het spel. Daardoor kun je veel meer van een spel ontdekken en kom je er achter wat er allemaal kan. Dit kan wel eens verrassend werken.

Oefenen

Iets waar veel mensen niet zomaar bij stilstaan, is dat je de spelregels eerst eigen moet maken. Dit is echt de basis van het spel. Het gaat er om dat je een goede basis hebt, de basisregels. Als je weet hoe het kaartspel blackjack werkt gaat de rest vanzelf. Dit kun je je alleen maar eigen maken door te oefenen nog eens te oefenen. Gelukkig hoeft je dat geen geld te kosten, je kunt online op genoeg plaatsen gratis spelen. Je komt er dan achter welke regels er gelden en of dat er een bepaalde strategie bij je past. Hierdoor ga jij snel inzien wat jij leuk vindt aan het spel. Wissel ook hierbij voldoende af, er zijn genoeg strategieën die je toe kunt passen en waardoor jij het spel nog beter gaat leren kennen.

Live blackjack tips

Kaarten splitsen

Je hebt bij blackjack de optie om de kaarten te splitsen. Maar het is hierbij wel van belang dat je weet wat wanneer je kunt splitsen. Het is snel en goed te onthouden want de azen en achten splits je altijd. Let daarbij goed op want de vijven en tienen splits je nooit. Je hebt nog meer kaarten tijdens het spel en daarbij kun zelf de keuze maken of je wel of niet gaat splitsen. Daarover hebben we nog een tip en dat is dat je de zevens en de achten het beste kunt splitten als de open kaart van een dealer hetzelfde is of lager. Let hier dan ook goed op wanneer je tijdens het spel je kaarten bekijkt. Snel spelen is vaak belang, voor een vlot spelverloop en zo ontdek je ook heel goed wat er kan!

Dubbelen en/of verzekeren?

Bij blackjack heb jij de optie om te kunnen dubbelen en dat kan als je een negen, tien of elf hebt. Maar dit doe je bij een negen alleen als de dealer een zes heeft of lager. Bij de tien alleen ga je vaak dubbelen, tenzij de dealer een aas of een tien heeft. Bij de elf kun je vaak ook dubbelen, alleen niet wanneer de dealer ook een aas heeft. Een andere optie die je hebt is verzekeren. Dit kun je doen als de eerste kaart van de dealer een aas is. Als de dealer dan blackjack heeft wordt de ‘insurance’-inzet twee keer uitbetaald. Hierdoor kun je je verlies weer compenseren. Zorg dat je nu jouw kansen pakt en ontdek nu ook wat de voordelen zijn als je een potje blackjack online speelt.

Er zijn genoeg opties om te spelen, te oefenen, te ontdekken welke strategieën er zijn en dan te bekijken welke het beste bij je past. Neem de tijd om de basis echt eigen te maken en dan geniet je nog meer van een mooi spelletje blackjack.

Online Blackjack © 2014